Nekem a könnyed 40-es jött be a legjobban, bár kacérkodtam a rózsaszín felhőkbe burkolt 50-essel is, igaz a legerősebbnek a 70-es bizonyult.
Ez utóbbi bizony egy törköly volt, 70 százalékos, amiből egy korty azonnal végig futott a fejembe. Csütörtökön mutatta be a Rézangyal Kft legújabb párlatcsaládját, akit Szemtelen névre kereszteltek.
Mint ahogy Maros Róbert a cég tulajdonosa elmondta:
„Egy kísérlet a Rézangyal kft-től ez a sorozat, arról szól, hogy a nagyobb márkák mellett felhívjuk a figyelmet a kevésbé sikeres kategóriákra, mint a törkölypálinka. Tévhit, hogy ez a szőlészet mellékterméke lenne”.
A reklámkampányban pedig a 40, 50, 60 és 70 fokos szőlőpálinkákat egy-egy a korban hasonló karakter személyesíti meg. A Szemtelen figurák a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon tűntek föl először, most pedig a belvárosi Egykettő Bisztró új sörsöntésének avatása alkalmából sztorizgattak és kínálták pálinkájukat. A Rézangyal Magyarország Szemtelen párlatai limitált számban kaphatók, s ha valamelyik íz elfogy, nem gyártanak belőle többet; a következő szériánál változik az íz és a címke is. Az egyetlen, ami állandó, az a szőlő, amely alapját képezi mindegyik pálinkának. A Szemtelen ízeiből 500-500 palack készül, amely a kiválasztott vendéglátóegységekben lesz majd kapható.
A pálinkát kísérő falatokról is feltétlenül meg kell emlékezni!
Jordán Piroska fiatal chef kreációi magaslatokba emelik a sörkorcsolyák fogalmát, a tradicionális és megújított magyar konyha ötvözésével remek ételkülönlegességek kerültek ki a konyhából. Nekem a következők ízlettek nagyon: a kacsatepertőkrém, a mangalicarilett, a padlizsánkrém, sajnos a véreshurka zsírjában, és a borjúláb, ecetes gyögyhagymával most kimaradt. Hiába, a pálinka is dolgozott közben!
(Sajanos 6 év bloggolás sem érte el nálam, hogy a fotógépem a táskámkötelező tartozéka legyen, ezért nincsenek fotóim ezekről a finomságokról, aminek a tálalása is élmény volt!)
Isteni finom volt a sült paprikás pogácsa, amelynek a receptje, egyébként focaccia tésztából készült és remélhetőleg, az üzletvezető ígérete szerint leírását hamarosan megkapom mailbe. Akkor pedig ide is felteszem!
Szemtelen család, szemtelenül finom portékával!
2013 február 2. | Szerző: marmalade
Nekem a könnyed 40-es jött be a legjobban, bár kacérkodtam a rózsaszín felhőkbe burkolt 50-essel is, igaz a legerősebbnek a 70-es bizonyult.
Ez utóbbi bizony egy törköly volt, 70 százalékos, amiből egy korty azonnal végig futott a fejembe. Csütörtökön mutatta be a Rézangyal Kft legújabb párlatcsaládját, akit Szemtelen névre kereszteltek.
Mint ahogy Maros Róbert a cég tulajdonosa elmondta:
„Egy kísérlet a Rézangyal kft-től ez a sorozat, arról szól, hogy a nagyobb márkák mellett felhívjuk a figyelmet a kevésbé sikeres kategóriákra, mint a törkölypálinka. Tévhit, hogy ez a szőlészet mellékterméke lenne”.
A reklámkampányban pedig a 40, 50, 60 és 70 fokos szőlőpálinkákat egy-egy a korban hasonló karakter személyesíti meg. A Szemtelen figurák a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon tűntek föl először, most pedig a belvárosi Egykettő Bisztró új sörsöntésének avatása alkalmából sztorizgattak és kínálták pálinkájukat. A Rézangyal Magyarország Szemtelen párlatai limitált számban kaphatók, s ha valamelyik íz elfogy, nem gyártanak belőle többet; a következő szériánál változik az íz és a címke is. Az egyetlen, ami állandó, az a szőlő, amely alapját képezi mindegyik pálinkának. A Szemtelen ízeiből 500-500 palack készül, amely a kiválasztott vendéglátóegységekben lesz majd kapható.
A pálinkát kísérő falatokról is feltétlenül meg kell emlékezni!
A nyáron megnyitott belvárosi Egykettő Fröccsliget és Borbisztro remek házigazdának bizonyult.
Jordán Piroska fiatal chef kreációi magaslatokba emelik a sörkorcsolyák fogalmát, a tradicionális és megújított magyar konyha ötvözésével remek ételkülönlegességek kerültek ki a konyhából. Nekem a következők ízlettek nagyon: a kacsatepertőkrém, a mangalicarilett, a padlizsánkrém, sajnos a véreshurka zsírjában, és a borjúláb, ecetes gyögyhagymával most kimaradt. Hiába, a pálinka is dolgozott közben!
(Sajanos 6 év bloggolás sem érte el nálam, hogy a fotógépem a táskámkötelező tartozéka legyen, ezért nincsenek fotóim ezekről a finomságokról, aminek a tálalása is élmény volt!)
Isteni finom volt a sült paprikás pogácsa, amelynek a receptje, egyébként focaccia tésztából készült és remélhetőleg, az üzletvezető ígérete szerint leírását hamarosan megkapom mailbe. Akkor pedig ide is felteszem!
Oldal ajánlása emailben
XHasonló bejegyzések: