Nem vagyok ugyan nagy pálinkás, de azért az újdonságokra mindig kíváncsi vagyok! A gasztro eseményeket pedig különösen kedvelem. És, ha olyanokat hallok, hogy ez az év a meggy éve, (vagyis lesz meggypálinka), gorumetlikőr 27 gyógynövényből, birsalma és bodzapálinka limitált mennyiségben, akkor ott a helyem! Holnap nyit ugyanis a Budapesti Pálinkafesztivál, a készülődés már megkezdődött az Erzsébet téren.
Ez az év a meggy éve lesz ugyan, de több mint 400 párlat közül válogathatunk majd a fesztiválon és bemutatják a medvehagymás-pálinkás bonbont vagy a meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt, az extrém ízek szerelmeseinek a Lady Levender Csokoládé Manufaktúra medvehagyma- és répapárlattal töltött bonbonnal kedveskedik.
A meggy éve alkalmából a „Meggy a gőzös…” névre keresztelt standnál többek között Meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt kóstolhatnak a fesztiválozók, amelyet meggymustárral és füstölt burgonyapürével tálal a Nu Bistro séfje, Fülepi Kálmán.
Meggypálinka és fűszeres marhapofa kolbász, avagy csütörtökön nyit a Budapesti Pálinkafesztivál
2013 május 15. | Szerző: marmalade
Budapesti Pálinkafesztivál
Nem vagyok ugyan nagy pálinkás, de azért az újdonságokra mindig kíváncsi vagyok! A gasztro eseményeket pedig különösen kedvelem. És, ha olyanokat hallok, hogy ez az év a meggy éve, (vagyis lesz meggypálinka), gorumetlikőr 27 gyógynövényből, birsalma és bodzapálinka limitált mennyiségben, akkor ott a helyem! Holnap nyit ugyanis a Budapesti Pálinkafesztivál, a készülődés már megkezdődött az Erzsébet téren.
Ez az év a meggy éve lesz ugyan, de több mint 400 párlat közül válogathatunk majd a fesztiválon és bemutatják a medvehagymás-pálinkás bonbont vagy a meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt, az extrém ízek szerelmeseinek a Lady Levender Csokoládé Manufaktúra medvehagyma- és répapárlattal töltött bonbonnal kedveskedik.
A meggy éve alkalmából a „Meggy a gőzös…” névre keresztelt standnál többek között Meggylekvárban sült fűszeres marhapofa-kolbászt kóstolhatnak a fesztiválozók, amelyet meggymustárral és füstölt burgonyapürével tálal a Nu Bistro séfje, Fülepi Kálmán.
Oldal ajánlása emailben
XHasonló bejegyzések: