Egyéjszakás zabkása

2016 július 9. | Szerző: |

Nem tudom, ki hogy van vele, de még a ráérősebb nyári üzemmódra kapcsolva is jólesik amolyan villám reggeli.Íme a legújabb kedvencem! Izgalmas reggeli, amit előző este kell összeállítani, hogy az ízek összeérjenek. Míg a zabpehely egy éjszakán át lubickol a tejben (még jobb kókusztejjel, vagy mandulatejjel) kicsi kókuszreszelékkel, chia maggal, másnap reggelre már csak annyi teendőnk marad, hogy gyümölccsel megszórjuk.

Na jó most kakaóporral, sós mogyorókrémmel is felturbóztam.

zabkása

 

Egyéjszakás zabkása kakaóval, sós mogyoróval,málnával

 

Hozzávalók:

  • 1/2 bögre zabpehely
  • 3/4 bögre tej (kókusz- vagy mandulatej)
  • 1 kiskanál chia mag
  • 2 kiskanál juharszirup
  • 1/2 kiskanál keserű kakaópor
  • 1/2 kiskanál sós mogyorókrém (peanut butter)
  • málna

zabkása4

Egy kisebb befőttes üvegbe rétegezzük a következőket: zabpehely, chia meg, kókuszreszelék, keserű kakaópor. Keverjük össze és öntsük fel tejjel. Kanalazzuk bele a juharszirupot és a mogyorókrémet. Fedjük le és tegyük hűtőbe.

Másnap reggel adjuk hozzá a gyümölcsöt.

Jó étvágyat!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció




Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!