Hogy mennyire finom tud lenni, amikor a natúr mogyorókrém keveredik a csokoládéval és mascarponéval! Íme egy kis kóstoló belőle egy gyors, alig 5 perces recept kíséretében. Egy baj van csak ezekkel a poharas finomságokkal, hogy soha nincs elég mennyiség belőlük.
Földimogyorós, csokis poharas krém
Hozzávalók 4 adaghoz:
120 g piskótatallér (lehet zabkeksz, vagy natúr édes keksz is), 6 dkg vaj, 1 evőkanál natúr földimogyorókrém
A piskóta tallért aprítóban keverjük morzsás állagúra, majd adjuk hozzá a felolvasztott vajat és a natur mogyoró-krémet. Béleljünk ki vele négy kisebb poharat. Szeleteljük fel a banánt vékony karikákra és terítsük a kekszes alapra.
A csokis mogyorókrémhez keverjük el a porcukrot, a kakaóport és a földimogyorókrémet a mascarponével. A habtejszínt verjük fel kemény habbá és forgassuk bele a csokis krémbe. Kanalazzunk belőle a banános rétegre. Lehűtve fogyasszuk. Isteni finom!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: