Apartman-kaja (1): Gombás linguine tészta

2013 június 10. | Szerző: |

Gombáslingvinisötét(08)

Nem csak nyaralás alatt van igénye az embernek egy gyors ebédre, jól jön az a sietős, dolgos hétköznapokra is. Míg kifő a linguine tészta (ami lehet az én olvasatomban még spagetti, vagy tagliatelle), megpárolódik a vöröshagymára, kevés fokhagymára ágyazott csiperke gomba is. (Arra azért ügyelni kell, hogy a gombának legyen egy kis szaftja, ha elpárologna, akkor kevés vízzel pótoljuk. )

Tipikus mediterrán fűszerek illenek hozzá, mint az oregánó, kakukkfű, majoranna.  És persze egy csipetnyi só, bors. Legvégül egy fél csokor felaprított petrezselyemmel összeforgatva.

Gombáslingviniszürkeszín

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció




Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!