Krétai recept: öntsd le citromlével, szórd meg zsályával

2007 szeptember 17. | Szerző: |

 

Na az ilyenfajta házi recepteket hiányoltam legutóbb Rodoszon! Persze azért tudom, hogy ezen hiány fennállásában én is lúdas voltam, mert nem eredtem a kisebb falvakba kutakodni. Majd legközelebb.

Zsályás csirkemell

 A étel elkészítése roppant egyszerű, elférne a Stahl-féle 30 percesek között: nagy adag vajon fonnyassz meg egy fej apróra vágott lilahagymát, dobj rá néhány darab filézett csirkemellet és fehéredésig párold át mindegyik oldalán. Önts alá 1,5-1,5 deci fehérbort és vizet és főzd készre. Ezalatt a szaft is összesűrűsödik A főzés vége felé locsold rá egy citrom levét és szórd meg egy maroknyi friss zsályával, vagy 1,5 evőkanál szárítottal.

Én most vadrizzsel tálaltam.

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció




Archívum

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!