Light husi (majorannás sült csirke, almával párolva)
2007 május 16. | Szerző: marmalade |
Még a Súlykontroll I. szakaszában vagyok, nálam, mivel
Pedig kísértések most is akadnak: párom ugyanis fellázadt a sok csirkehús ellen, és krumplistésztát kívánt, amit én imádok, úgyhogy sajna, de egy kis adag azért lecsúszott nálam is (mondom, rakoncátlan vagyok). További gondom, a napi ötszöri rendszeres étkezés, mert bár a gyerkőc is kb. ennyiszer eszik, magamat nem tudom rákényszeríteni. Így többnyire a délelőtti tízóraizás kimarad.
Reggeli: müzli
Tízórai: alma
Ebéd: Majorannás sült csirke almával párolva, uborkás-kapriszószos salátával
Uzsonna: 5 dkg csirkesonka, koviubival
Vacsora: ami ebédről megmaradt.
Majorannás sült csirke almával párolva
Elkészítése: a csirkemelleket befűszereztem sóval, borssal, majoránnával. Betettem egy sütőzacskóba, rászórtam néhány cikkekre vágott almát és burgonyát (na nem nekem!) és rálocsoltam egy kevés bort (0, 5-
Öntete: egy kovi ubit apróra vágta, két kiskanál kapribogyót szintén felaprítottam, rálocsoltam 3-4 kiskanálnyi borecetet, nagyjából ugyanennyi evőkanál olívaolajat, és hozzáadtam egy kiskanálnyi tárkonyt és fél kiskanál porcukrot. Összekevertem és egy saláta-mixre locsoltam.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Szia 🙂
Hogy működik ez a sütőzacskó? még sohasem hallottam róla, pedig nagyon jól hangzik. Megpárolja sajátmagát benne a hús?
Egyébként itt a másik blogom:
http://href.hu/x/2qcz